Zeven aanhoudingen voor overvallen telefoonwinkels

ALMERE • Di 1 december 2020 | 15:59 • Dinsdag 1 december 2020 | 15:59

De politie heeft in totaal zeven jonge verdachten aangehouden voor de overvallen op twee telefoonwinkels in Almere. Afgelopen zaterdag werd een telefoonwinkel van T-Mobile aan het Noordeinde in Buiten overvallen. De volgende dag was het raak bij een Vodafone-winkel in Stad.

Bij de overval van zaterdag werden dezelfde dag al twee jonge verdachten aangehouden. Het gaat om twee jongens van vijftien en zestien jaar oud. Ze komen uit Almere.

De telefoonwinkel van Vodafone aan de Stationsstraat werd afgelopen zondag overvallen. Na onderzoek van de recherche zijn diezelfde avond vier verdachten aangehouden. Het gaat om jongens van zestien, zeventien, achttien en twintig jaar oud. Zij komen allemaal uit Almere. De volgende dag werd ook een 21-jarige Almeerder aangehouden. De politie vond bij deze verdachte ook de buit.

Overvallers hebben het de laatste weken in Flevoland vaak voorzien op telefoonwinkels. In Almere was het al zeker vijf keer raak. Dinsdag werd ook een telefoonwinkel in Lelystad overvallen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel