Chris Verlaan werkt al aan tweede theatershow

ALMERE • Ma 29 maart 2021 | 16:21 • Maandag 29 maart 2021 | 16:21

De eerste show 'Man in de maak', van Almeerder Chris Verlaan moet nog altijd in première gaan. Die is door corona al twee keer uitgesteld. Cabaretier Chris Verlaan won het Cameretten Festival in 2018. Hij werkte na die overwinning hard aan een avondvullend programma. Hij hoopt nu zijn première te spelen op 2 september in de Kunstlinie in Almere.

De lockdown gebruikt Chris om zijn spel op de gitaar en de piano te verbeteren. En inmiddels is hij ook begonnen met schrijven aan zijn tweede cabaretshow: "Die krijgt als thema kringloop. De kringloopwinkel daar houd ik echt van en daar kan je ook mooie verhalen over vertellen."

"Ben nu wel wat aan het wegkwijnen"
Overdag werkt Chris bij de GGD aan softwareprogramma's die de dienst in het hele land inzicht geven in de cijfers rondom de testlocaties. "Het is wel een beetje dubbel die lockdowns door corona. Ik kan prima functioneren. Ik ben iemand die toch al in een soort lockdown leeft. Ik vind het wel fijn om op mezelf te zijn en niet al te veel mensen te zien. Maar merk nu, na een jaar, wel een soort negatieve sleur. Alleen maar thuis en aan het werk. In het weekeinde ook niks. Ben nu wel wat aan het wegkwijnen."

Volle zaal
Chris ziet er naar uit straks weer te kunnen gaan spelen. Hij hoopt dan de première te kunnen spelen voor een volle zaal en niet voor 30 man.

In onze rubriek Na Het Nieuws besteden we aandacht aan onderwerpen die eerder in het nieuws zijn geweest. We kijken terug met de kennis van nu en willen weten wat het nieuws van toen heeft betekend of heeft gebracht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel