Ali B legt werkzaamheden neer

ALMERE • Wo 26 januari 2022 | 14:19 • Woensdag 26 januari 2022 | 14:19

Ali B legt voorlopig al zijn werkzaamheden neer. Dat laat hij weten via een bericht van zijn managementbureau SPEC op Instagram. De aanleiding zijn de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag in het YouTube-programma Boos. De Almeerder wordt ook beschuldigd van verkrachting, en daarvan is aangifte gedaan.

"De uitzending van Boos van afgelopen donderdag heeft veel impact gehad, ook op ons", schrijft SPEC. "Onze gedachten zijn bij iedereen die ooit te maken heeft gehad met grensoverschrijdend gedrag. Wij moedigen iedereen aan om over dit onderwerp in gesprek te gaan zodat dit kan bijdragen aan een industrie waar iedereen veilig en zonder angst kan werken."

"De aflevering heeft ook veel impact op Ali en zijn gezin. Dat hij op basis van de beschuldigingen publiekelijk al wordt veroordeeld valt hem zwaar. Dit heeft Ali doen besluiten om zijn activiteiten als artiest, ondernemer en partner binnen SPEC voorlopig stil te leggen in afwachting van wat het Openbaar Ministerie zal besluiten omtrent de twee aangiftes die tegen hem gedaan zijn."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel