Alle activiteiten stichting Kanjer Wens gestaakt

ALMERE • Do 10 februari 2022 | 19:27 • Donderdag 10 februari 2022 | 19:27

Alle activiteiten van de Almeerse stichting Kanjer Wens Nederland zijn gestaakt. Dat melden het bestuur en de raad van toezicht, die op de website van Kanjer Wens Nederland verklaren zich daartoe genoodzaakt te voelen nu bekend is gemaakt dat er een strafrechtelijk onderzoek loopt naar de voormalig directeur.

Peter V. wordt verdacht van ontucht met minderjarige jongens. De 54-jarige man was tot oktober vorig jaar werkzaam voor de stichting die zich richt op het vervullen van wensen van zieke kinderen. De ontucht zou hebben plaatsgevonden tijdens het werk van de Almeerder voor die stichting.

Volgens de verklaring op de website heeft Kanjer Wens Nederland meteen na de bekendwording van het onderzoek maatregelen getroffen, in overleg met de officiële instanties. Ook is te lezen dat de wensgezinnen deze week persoonlijk worden geïnformeerd over het stoppen van alle activiteiten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel