Flevolanders kunnen nu kortingspas Floriade kopen

FLEVOLAND • Do 17 maart 2022 | 15:41 • Donderdag 17 maart 2022 | 15:41

Inwoners van Flevoland kunnen vanaf nu ook met korting een onbeperkte toegangspas voor de Floriade kopen. De goedkope tickets waren eerst alleen beschikbaar voor Almeerders.

De pas geeft gedurende de openstelling van de Floriade onbeperkt toegang tot de wereldtuinbouwtentoonstelling en kost voor inwoners buiten Flevoland 79 euro. Flevolanders hebben nu recht op een korting van 30 euro. De verkoop wordt gedaan via de website van de Floriade.

Begin november ging Provinciale Staten akkoord met de motie om Flevolanders, net als Almeerders, een korting te geven op het aanschaffen van een onbeperkte toegangspas. Toch liet het daadwerkelijke doorvoeren even op zich wachten. Jesse Luijendijk van de Partij voor de Dieren vond het toen in het belang van de provincie om de vroegboekkorting zo snel mogelijk te regelen. Eind januari werd bekend dat de kortingspas voor Flevolanders voor de opening van de Floriade beschikbaar zou zijn.

Terugwerkende kracht
Inwoners van Flevoland die voor 17 maart een onbeperkte toegangspas voor de Floriade hebben gekocht, kunnen met terugwerkende kracht ook korting krijgen. Op de prijs voor een los ticket wordt géén korting gegeven voor Almeerders of Flevolanders. Een eenmalig bezoek kost, afhankelijk van de dag, tussen de 29 en 35 euro.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel