Dronter ambtenaren: 'Nog steeds kinderziektes in gemeentehuis'

DRONTEN • Za 19 maart 2022 | 12:21 • Zaterdag 19 maart 2022 | 12:21

Iets meer dan de helft van de ambtenaren van de gemeente Dronten ervaart nog steeds kinderziektes in het vernieuwde gemeentehuis. Dat blijkt uit een onderzoek van het college van B en W. Het gerenoveerde gebouw werd vorig jaar maart in gebruik genomen.

De ambtenaren hebben kritiek op de klimaatbeheersing, zonwering en de verdeling van rust en rumoer. Daarnaast blijkt een meerderheid van het gemeentepersoneel niet blij dat ze alleen mogen eten op speciaal daarvoor aangewezen plekken.

Raadsleden spraken in september vorig jaar over de kinderziektes in het vernieuwde gemeentehuis. Het CDA en Leefbaar Dronten vroegen toen om een evaluatie.

Verbouwing
Volgens het college van B en W geeft een grote meerderheid van de ambtenaren in het onderzoek aan wel "tevreden" of "heel tevreden" te zijn over de verbouwing van het gemeentehuis. Zo vallen de werkplekken, sfeer op de werkvloer, vergaderruimtes en de raadzaal in de smaak. Ook de vernieuwde parkeerplaats wordt als positief bevonden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel