SV Urk koploper na winst op DUNO

URK • Za 26 januari 2019 | 16:57 • Zaterdag 26 januari 2019 | 16:57

De voetballers van SV Urk hebben zaterdag goede zaken gedaan in de Hoofdklasse B. De ploeg won op eigen veld met 4-1 van Duno Doorwerth. De ploeg van trainer Richard Karrenbelt gaat nu aan kop in de Hoofdklasse B mede omdat de concurrenten niet in actie kwamen.

De Urkers kwamen in de 26e minuut op voorsprong door een treffer van Hessel Snoek. Riekelt Nentjes schoot na een mooie aktie vanaf de rand zestienmeter de tweede Urkse treffer in het net. Vijf minuten voor rust zette Riekelt Jan Brands uit een strafschop de Urkers op een 3-0 voorsprong. Zes minuten na de pauze kwam Duno op 3-1 door een eigen doelpunt van Klaas Kramer. De in de tweede helft ingevallen William de Boer bepaalde in de 81e minuut met een pegel in de kruising de eindstand op 4-1.

De ploeg van trainer Richard Karrenbelt gaat volgende week in Vriezenveen op bezoek bij DETO.