Zaalvoetbalduel gestaakt na wangedrag supporters

URK • Za 30 maart 2019 | 11:02 • Zaterdag 30 maart 2019 | 11:02

De zaalvoetbalwedstrijd tussen ZVV Urk en LTC Assen is vrijdagavond vlak voor tijd gestaakt. De scheidsrechter besloot daartoe vanwege herhaald wangedrag van supporters van de Drentse club.

Volgens de Urker trainer Herman Spel, die bezig is aan zijn laatste seizoen bij de club, misdroeg een deel van de LTC-aanhang zich. Ze liepen het veld op en gooiden meerdere keren meegenomen bierblikjes en patatbakjes op het veld.

De scheidsrechter laste eerst een rustperiode in, maar ook daarna konden de bezoekende supporters zich niet gedragen. Met nog twee minuten te gaan, en een 3-1 voorsprong voor de Urkers, werd de wedstrijd in de Eerste Divisie A gestaakt. Volgens Spel zal de KNVB-rapporteur de kwestie voorleggen aan de bond. Hij denkt dat LTC Assen een boete kan verwachten. Het is nog onduidelijk of de resterende twee minuten van de wedstrijd nog moeten worden uitgespeeld.
WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel