Coach Tjin-A-Koeng wil plezier terugbrengen bij Sailors

ALMERE • Do 11 maart 2021 | 23:44 • Donderdag 11 maart 2021 | 23:44

Basketbalcoach Gregory Tjin-A-Koeng wil zo snel mogelijk het plezier terugbrengen bij eredivisieclub Almere Sailors. De voormalig assistent van de ontslagen coach Erik Kropf stond donderdagavond voor de eerste keer tijdens een wedstrijd in de Dutch Basketball League voor de groep als hoofdcoach.

De chemie ontbrak en spelers raakten steeds minder gemotiveerd zegt Tjin-A-Koeng nu hij terugkijkt op de periode met Kropf. De Almeerders speelden donderdagavond de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. In de Topsporthal in Almere ging Sailors keihard onderuit. Tegen Donar uit Groningen werd het 48-120.

Sailors speelt zaterdag de eerste wedstrijd in de Elite B van de Dutch Basketball League. De nummers 6 tot en met 12 van de huidige ranglijst vechten in die poule uit welke twee teams aan het einde van de competitie mogen spelen in de play-offs. Er zijn dit seizoen in totaal acht play-offs plaatsen te verdelen. De eerste zes ploegen plus de twee beste teams uit de Elite B.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel