Zoektocht naar Anne Faber hervat in groter gebied

ZEEWOLDE
De zoektocht naar de vermiste Anne Faber in het Horsterwold bij Zeewolde is donderdagmorgen hervat. De politie heeft het gebied waar wordt gezocht, uitgebreid naar de kruising Groenewoudseweg/Spiekweg. Het ANP meldt dat de politie dat heeft besloten op basis van informatie 'die afgelopen nacht is verzameld'.

Woensdag is urenlang gezocht in het uitgestrekte bosgebied bij Zeewolde. Die zoektocht leverde geen resultaat op. Bij het invallen van de duisternis werd de actie opgeschort. Het bos is daarna in de nacht door de mobiele eenheid bewaakt om te voorkomen dat mogelijke sporen worden verstoord. 

De 25-jarige Anne Faber uit Utrecht wordt sinds 29 september vermist. Oud-Zeewoldenaar Michael P. wordt verdacht van betrokkenheid bij haar verdwijning. Hij wordt vanmiddag voorgeleid. De rechter commissaris zal dan bepalen of hij langer vastgehouden mag worden.

We volgen de zoektocht via ons liveblog.
 

reacties (2)

 • Peet

   

  Echt ongelofelijk wat een zieke mensen er zijn op ons kleine aardbol. Die gast voor zijn leven opsluiten met geen mogelijkheid tot eerder vrij komen. De familie van anne.haar vriend hebben ook levenslang gekregen door zo een zieke gast. Wens haar familie haar vrienden heel veel sterkte toe.en hoop dat iedereen ze met rust laat

  reageer
 • Fred

   

  Kunnen de duimschroeven bij het monster van Zeewolde niet wat steviger aangedraaid worden?

  reageer
 • Almeertje

   

  Dat zou ik ook denken.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert