Reizigers bewonderen nieuwe bussen

ALMERE • Vr 24 november 2017 | 15:01 • Vrijdag 24 november 2017 | 15:01
Er is straks meer plek voor rolstoelen en buggy's in de Almeerse bus. Er is wifi aanwezig en reizigers kunnen hun telefoon opladen. Vanwege de veiligheid kunnen mensen niet meer met contant geld betalen. En de deuren zijn wat breder zodat mensen makkelijker in en uit kunnen stappen. Het is een greep uit de veranderingen waarmee de busreiziger vanaf 10 december te maken krijgt.

Busmaatschappij Keolis presenteerde vrijdag de nieuwe bussen aan de Almeerse reizigers. Zij konden zowel de blauwe stadsbus als de rode streekbus achter het station in Almere Stad bewonderen. Ook was er informatie aanwezig over de nieuwe lijnnummers, vertrektijden en routes. De stadsdienst gaat rijden onder de naam AllGo. De bus is 15 meter lang. 

De reacties waren overwegend positief. De instapmogelijkheden in het midden van de bus werden geprezen. Ook de veiligheidsmaatregelen voor de chauffeurs kon rekenen op bijval. Zorgen waren er over de wat smalle looppaden in de bus. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel