GGD Flevoland: 'Ambulancemedewerkers nu gebaat bij rust'

BIDDINGHUIZEN • Di 2 november 2021 | 20:54 • Dinsdag 2 november 2021 | 20:54

GGD Flevoland is zaterdag niet aanwezig bij het overhandigen van de bloemen voor de twee mishandelde ambulancemedewerkers. Dat meldt De Drontenaar. Er zijn bij GGD Flevoland veel steunbetuigingen binnengekomen voor het ambulancepersoneel na de mishandeling van vorige week in Biddinghuizen. Anne de Jong uit Biddinghuizen heeft een actie opgezet om het getroffen personeel zaterdag in het dorp in de bloemetjes te zetten.

"We waarderen de betrokkenheid van iedereen die steun wil betuigen aan onze medewerkers zeer", legt GGD-woordvoerder Sven van der Burg uit. De GGD geeft aan dat de betrokken ambulancemedewerkers nu het beste gebaat zijn bij rust, zodat zij 'hetgeen hen overkomen is een plek te kunnen geven'. "Als werkgever hebben we de verantwoordelijkheid om onze mensen in de luwte te houden", aldus de GGD. "Dat komt het herstel ten goede."

De GGD zegt dat de steun voor de ambulancemedewerkers bij hen terechtkomt. "Wees ervan verzekerd dat we alle vormen van support en medeleven overbrengen." Die boodschap heeft de GGD ook overgebracht aan Anne de Jong. Zij kijkt nu nog naar een andere oplossing om de bloemen toch bij de ambulancemedewerkers af te leveren.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel