Verdachten mishandeling ambulancemedewerkers niet langer vast

BIDDINGHUIZEN • Vr 12 november 2021 | 11:53 • Vrijdag 12 november 2021 | 11:53

De vier personen die verdacht worden van mishandeling van twee ambulancemedewerkers op een vakantiepark in Biddinghuizen, worden weer vrijgelaten. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank Midden-Nederland bepaald.

Het gaat om twee vrouwen van 20 en 21 jaar oud en twee mannen van 21 en 23 jaar. Ze hebben de Spaanse nationaliteit. Zij blijven nog wel verdachten in de zaak. Het Openbaar Ministerie verdenkt het viertal van 'zware mishandeling in vereniging'.

De mishandeling vond 28 oktober plaats op vakantiepark EuroParcs Zuiderzee. De ambulancemedewerkers liepen meerdere botbreuken op, onder meer aan het gezicht en aan ledematen.

De GGD Flevoland, Regionale Ambulancevoorziening Flevoland en de burgemeester reageerden geschokt op het nieuws. De GGD heeft ook aangifte gedaan. "Dit kunnen wij op geen elke manier accepteren", stelde woordvoerder Sven van der Burg.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel