‘Directeur Kanjer Wens in bed gezien met jonge jongens’

ALMERE • Wo 7 december 2022 | 13:24 • Woensdag 7 december 2022 | 13:24

Ontuchtverdachte Peter V. uit Almere zou zijn gezien met meerdere jonge jongens die bij hem in bed sliepen. Dat heeft een jongen verklaard in een verhoor rond het onderzoek naar de verdachte. Een andere jongen heeft verklaard dat Peter V. hem ontuchtig heeft betast. Dat vertelde de officier van justitie woensdagochtend in de rechtbank in Lelystad.

De jongens zijn op verzoek van de verdediging gehoord, vertelde de officier van justitie. Later volgen meer verhoren over Peter V. met andere jongens. Ook zij hebben eerder al belastend over de ontuchtverdachte verklaard.

Eerder werd al bekend dat Peter V. verdacht wordt van vijftien strafbare feiten. De eerste feiten zouden zijn gepleegd door V. als directeur van Stichting Kanjer Wens. Later werd bekend dat V. ook bij meerdere voetbalclubs in Almere actief is geweest. Het is niet duidelijk wat de link is tussen de jongens die hebben verklaard en de verdachte.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel