Bestuursleden SVL doen aangifte van bedreigingen

FLEVOLAND • Za 13 april 2019 | 9:38 • Zaterdag 13 april 2019 | 9:38

De twee bestuursleden van voetbalvereniging SV Lelystad '67 hebben deze week aangifte gedaan van bedreigingen. Voorzitter Kimberly Muller bevestigt berichten daarover in de Stentor.

De bedreigingen zijn volgens Muller gericht aan haar, aan de penningmeester en de kinderen van de penningmeester. De bedreigingen volgen op een actie van 24 leden die het vertrek van het bestuur eisen, maar Muller zegt in de Stentor dat ze absoluut niet wil zeggen dat die groep verantwoordelijk is voor de bedreigingen.

De 24 leden willen het vertrek van de twee overgebleven bestuursleden om de club voor de ondergang te behoeden. Het aantal leden neemt af en de kantine-inkomsten lopen terug. Het onderbezette bestuur zou die problemen niet het hoofd kunnen bieden.

De leden vroegen een buitengewone algemene ledenvergadering aan en die is volgens Muller uitgeschreven voor 29 april. Dan moet blijken wie de club gaat besturen. Volgens Muller keren zij en de penningmeester in ieder geval niet terug.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel