Verdachte van overval op T-Mobile blijft in cel

ALMERE • Di 23 maart 2021 | 21:24 • Dinsdag 23 maart 2021 | 21:24

Een 18-jarige Almeerder die ervan wordt verdacht de T-Mobile winkel in Almere Buiten te hebben overvallen moet vast blijven zitten. Dat heeft de rechtbank bepaald. Op 15 juni wordt de rechtszaak inhoudelijk behandeld.

Twee overvallers liepen vorig jaar november de telecomwinkel op het Noordeinde binnen met gezichtsbedekking en capuchons op. Ze wisten het personeel onder bedreiging van een vuurwapen en een machete 28 iPhones afhandig te maken. Toen de mannen de zaak verlieten, richtten ze hun wapens ook op de klanten en voorbijgangers buiten.

De Almeerder zou de overval hebben gepleegd met twee stadsgenoten van 28 en 16 jaar oud. De rechtszaak tegen de 16-jarige verdachte was eerder deze maand achter gesloten deuren. Het is niet bekend of hij is veroordeeld. De rechtszaak tegen de 28-jarige Almeerder gaat 23 juni verder. Tot die tijd blijft ook hij vastzitten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel